Search
 

Blog

Hello Winter!

Hello Winter!

Hou jij ook zo van deze koude maanden, of ben je altijd blij als het voorjaar er weer aan komt? Hoe dan ook ik zal je hier wat leuks tips geven om de winter zo goed mogelijk door te komen!!

 

1. Ga niet te laat naar bed!

Juist tijdens de nacht (als het donker is) is de huid actief bezig om zich te herstellen. In de winter hebben we meer slaap nodig dan in de zomer. Geef je huid de tijd om zich te herstellen en zoek je bed op donkere winteravonden wat eerder op.

 

2. De schoonheidsspecialiste 

Gerichte gezichtsbehandelingen verbeteren en zorgen ervoor dat de huid, als die volgend jaar zomer weer aan de zon wordt blootgesteld, beter beschermd is en uniform bruin wordt, zonder vlekken. Ik kijk graag samen naar de conditie van je huid om zo het juiste advies te kunnen geven over de behandeling en producten.

 

3. Bedek lichaamsdelen als je gezicht en handen

Bedek lichaamsdelen als je gezicht en handen die gewoonlijk aan weer en wind worden blootgesteld. Zorg ervoor dat je altijd handschoenen draagt en een sjaal bij je hebt.

 

4. Aarzel niet om een foundation te gebruiken

Aarzel niet om een foundation te gebruiken, op voorwaarde dat je er eentje kiest die bij jouw huidtype past. Een foundation beschermt je huid tegen wind en kou. Heb je een droge huid, kies dan voor een hydraterende formule. Heb je een vette huid, ga dan voor een olievrije foundation met een matterend effect.

 

5. Vergeet je handen niet!

Omdat je handen het dagelijks zwaar te verduren krijgen (blootstelling aan zon, wind, kou, afwaswater, zeep) is het belangrijk dat ze goed beschermd worden. De huid van je handen veroudert bovendien snel en vertoont gemakkelijk vlekken omdat de huid weinig vet bevat. Gebruik daarom regelmatig een voedende handcrème. Voor een intensieve behandeling kun je bij de schoonheidsspecialiste terecht. Inmiddels bestaan er verschillende behandelingen die speciaal voor de huid van de handen zijn ontwikkeld.

 

TIP: Esse organic hand cream is een heerlijke hydraterende verzorging voor de handen en zorgt ervoor dat de handen ook in de winter heerlijk zacht aan zullen voelen.      

Leave a Reply